Diensten


Ontwerp

Klik op de afbeelding voor een grote weergave

Een nieuwe tuin aanleggen of wilt u een bestaande tuin ingrijpend aanpassen dan is een goed ontwerp noodzakelijk. Wij adviseren en begeleiden u om de tuin geheel naar uw wensen te realiseren.In een persoonlijk gesprek ter plaatse over stijl, doel en functie van het betreffende project kan er een schetsplan worden gemaakt en geven wij een prijsindicatie. Een goed tuinontwerp kenmerkt zich door een solide basis waarin bijvoorbeeld bestrating, erf afscheidingen, waterpartijen, verlichting, beplanting en tuinaccessoires in harmonie zijn. De tuin is een verlengstuk van uw bedrijf of huis en moet naar uw wensen zijn ingericht, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de tuin. Wanneer het tuinontwerp volledig naar uw zin is wordt er een definitieve offerte gemaakt. De aanleg van de tuin wordt met u ingepland en de tijdsduur wordt met u besproken.

SAM_1048
Aanleg
De aanleg van de tuin of het aanpassen van een bestaande tuin zal door onze gespecialiseerde en bekwame hoveniers met veel zorg en aandacht worden uitgevoerd. Wij werken met kwaliteitsmaterialen en -machines zodat wij veilig en milieuvriendelijk te werk kunnen gaan.Na de aanleg of aanpassing van de tuin wordt deze aan u opgeleverd en wordt er, samen met u, gekeken of alles naar wens is uitgevoerd. Ook wordt met u besproken hoe het traject van uitvoering verlopen is en of er voor u nog wensen zijn ten aanzien van het onderhoud van de tuin.

 

Onderhoud
grasmaaierNa de aanleg heeft de tuin onderhoud nodig. Onderhoud van de tuin moet op de juiste wijze, en regelmatig, gebeuren om te zorgen dat de tuin er netjes uitblijft zien. Wij kunnen met u een onderhoudscontract afsluiten zodat u van te voren weet wat het onderhoud u per jaar gaat kosten. Natuurlijk kunnen wij ook het onderhoud regelen voor reeds aangelegde tuinen.Een mooi ontworpen en aangelegde tuin vormt het visitekaartje voor uw bedrijf of kantoor.

 

Nieuwbouwprojecten
Frans in ’t Hout Tuintechniek bv wordt regelmatig ingeschakeld voor nieuwbouwprojecten om tuinen te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden.