naar boven
fransinthout

fransinthout
Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of uw bestaande tuin ingrijpend laten aanpassen? Dan is een goed ontwerp noodzakelijk. Wij adviseren en begeleiden u om de tuin geheel naar uw wensen te realiseren. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen over stijl, doel en functie van de tuin kenbaar maken. Vervolgens maken wij een schetsplan en geven wij een prijsindicatie.

Een goed tuinontwerp kenmerkt zich door een solide basis waarin bijvoorbeeld bestrating, erfafscheidingen, waterpartijen, verlichting, beplanting en tuinaccessoires in harmonie zijn. De tuin is een verlengstuk van uw bedrijf of huis en moet naar uw wensen zijn ingericht. Wanneer het tuinontwerp volledig naar uw zin is wordt er een definitieve offerte gemaakt. De aanleg van de tuin wordt met u ingepland en de tijdsduur van de tuinaanleg of tuinrenovatie wordt met u besproken.

Wij leggen tuinen aan in onder meer Voorburg, Rijswijk, Delft, Wassenaar, Voorschoten, Leiden, Leidschendam, Zoetermeer, Valkenburg, Den Haag, Stompwijk, Katwijk, Noordwijk, en Zoeterwoude. 

Vraag informatie of offerte aan